perjantai 28. helmikuuta 2014

Työssäoppiminen 1 vko / osa 2


Keskiviikkona aloitimme varaston siivouksella, sillä uutta tavaraa tuli monta,monta lavaa. Järjestelimme hyllyjä ja siirsimme joulutavaraa ylähyllyille, että kevät tavarat mahtuisivat alas. 

Design Hillissä on myös toinen harjoittelija meidän koulusta, Pauliina ja hänen kanssa me saatiin tehtäväksi somistaa ja järjestellä alakerran mökin terassi.  Terassilla on monta eri kalusteryhmää, joten paljon ei voinut  tavaraa sinne lisää laittaa, mutta se vähäinenkin teki ilmeen paljon pirteämmäksi. Kevät tulee :)                                      Yksi ryhmä sai lilan sävytyksen, mökin etuterassilla. Somistimme myös yhden saunaosaston ja sen päätyseinän. Kuvaa en taaskaan muistanut ottaa ennen, mutta veimme kaikki edelliset tavarat omille paikoilleen ja laitoimme uudet tilalle. Tällainen siitä tuli, Ratia tuotteilla.
Sitten somistimme vierasmajan / viherhuoneen. Kalusteet siellä oli, mutta laitoimme muut tavarat sinne. Ovistoppareita tuli useaa eri näköistä ja niitä laitoimme myös sinne esille, sekä keväistä väriä.Ja sitten lisää niitä ovi stoppareita. Nämä kaikki ihanat tavarat löydät DESIGN HILL myymälästä. Heidän sivuileen pääset tästä www.designhill.fi/‎
                          Tämä on minun ehdoton suosikki. Niin söpö pupu :) Sellaisen ajattelin
                           hankkia itselleni ihan vaan koristeeksi, en toimittamaan "ovimiehen"
                           virkaa.


Eteisen tuulikaappiin kannoimme toisen penkin lisää, että saimme mahtumaan sinne enemmän tavaraa. Siellä on erilaisia linnunruoka juttuja ja värikkäitä ovimattoja.


Torstaina oli tavaroiden purkua ja hinnoittelua. Ensin purimme yhden lavan, laitoimme kaikki samaa tuotetta olevat samaan kasaan ja tarkistimme, että kaikkia oli tullut tilattu määrä. Sitten avoimme ne laatikko kerrallaan ja hinnoiteltiin. Osa tuotteista vietiin varaston hyllylle ja osa jäi vielä pahvilaatikkoon odottamaan. Ja niin homma jatkui ja jatkuu vielä useampana päivänä.Sain vielä sovittua Anun ja Karin kanssa, mitkä värisävyt tulee messu mökkiin. Nyt on maalikoodit selvillä. Yksi asia siis valmis :)

Perjantaina tyhjensimme kaksi houkutus pöytää. Toinen pöytä oli täynnä pyyhkeitä ja ne meidän piti  saada mahtumaan jo täynnä olevaan hyllykköön. Järjestelimme koko hyllykön väreittäin, ja saimme nekin mahtumaan sinne.                                        Sitten söimme ihanan näköisen ja maukkaan lounaan.


Houkutuspöytiin laitettiin Finlaysonin uutuksia. Ketjulta oli tullut ohjeet joista katsottiin mallia, mutta kaikkia tuotteita ei ollut, niin laitoimme tilalle jotain muuta sopivaa siksi aikaa, kun oikeat tavarat tulevat.


                                               Kaikki esille laitettavat pussilakanat silitettiin.


            Tässä yksi mallisänky. Ihanan raikkaat ja herkulliset kevätvärit. Sen teimme myös tänään


Ja näin on ensimmäinen työviikko takana. Paljon on tehty erilaisia asioita ja oppittu uutta. Maanantaina jatketaan.

                                                         Mukavaa viikonloppua!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti